top of page

Loihdimme asiakkaillemme meikit ja kampaukset kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Oli kyseessä kuvaukset, elämäsi tärkein päivä tai vaikka ilta ulkona ystäviesi kanssa, takaamme säkenöivän lopputuloksen.

 

 

MEIKKAUS & KAMPAUKSET

Tarjoamme meikkaus- & kampauspalvelut kaikenlaisiin tarpeisiin; päivämeikit, juhlameikit, häämeikit, erikoismaskeeraukset, kuvausmeikit ym. sekä kampaukset pikakampauksista säkenöiviin juhlakampauksiin.

Jokainen on erilainen, ja haluamme toteuttaa täydellisen kauniin lopputuloksen meikistä hiuksiin, omia toiveitasi kunnioittaen.

HÄÄMEIKKI- JA KAMPAUS

elämäsi tärkeimpää päivää varten

Häämeikin / kampauksen täytyy olla kantajansa näköinen ja elämäsi tärkeimpänä päivänä sinun kuuluu tuntea itsesi sädehtivän kauniiksi. Häämeikissä / kampauksessa otetaan huomioon kaikki toiveesi, ja meikin värisävyt valitaan oman mieltymyksesi, sekä hääpuvun ja kukkien värisävyihin sopiviksi.

Häämeikistä tehdään myös kestävä, jotta se säilyisi kauniina ja raikkaana läpi päivän, ja halutessasi meikkiin voidaan lisätä myös mm. irtoripsiä tuomaan silmiisi lisäsäihkettä.

Häämeikin/kampauksen lisäksi, suosittelemme lämpimästi myös koemeikkiä/kampausta. Koepäivänä käydään etukäteen läpi kaikki toiveesi, sekä suunnitellaan ja tehdään meikki/kampaus alusta loppuun, jotta hääpäivänä säästyisi aikaa, kun tiedetään jo etukäteen mitä ollaan tekemässä. Tämän avulla varmistetaan myös että lopputulos on sinulle 100% mieluinen.

Koemeikkiin tai kampaukseen tullessasi, voit myös ottaa mukaan esim. kuvia sinulle mieluisista meikeistä/kampauksista, ja esim. hääpuvustasi, kukista tai niiden värisävyistä.

bottom of page